Ga naar de inhoud

Perfecte setups voor Motorsport Manager (PC)

perfecte setups voor motorsport manager (pc)

Motorsport Manager is een fantastische game voor liefhebbers van autosport en simulatiegames. In de standaard game worden een aantal zaken echter al snel repetitief en daardoor erg saai. Eén van die dingen is de vrije training aan het begin van ieder raceweekend waarin je op zoek moet naar de perfecte setups. Er is geen mogelijkheid tot opslaan en laden van de vorige setups, waardoor je steeds op nul begint. Vergelijkend met de Formule 1 is dat niet heel realistisch, aangezien er op basis van simulaties en voorgaande jaren en races altijd wel een globaal idee is van de perfecte setup.

Als je het zat bent om steeds op zoek te moeten naar de drie paarse smilies, dan is er nu een oplossing!

Perfecte setups Mod

In de Steam community is een prachtige mod verschenen om dit herhalende saaie klusje uit handen te nemen. Met de PerfectSetup Mod van user davy_depuydt hoef je nooit meer op zoek naar de perfecte setup. Deze mod kun je eenvoudig downloaden en in je game folder opslaan, waarna je ieder raceweekend met de perfecte setup zult beginnen. Tijdens de training kun je je nu volledig richten op de te behalen bonussen en daarmee extra voordelen voor race binnenslepen!

Installatie

 1. Download de PerfectSetup Mod uit het topic op Steam
  • Motorsport Manager UPDATE 1.53: Voor update 1.53 is een aangepaste versie gemaakt door een user op RaceDepartment.com. Deze is hier te downloaden.
 2. Ga naar de volgende locatie op je schijf: \Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Motorsport Manager\MM_Data\Managed
  • Zorg wel dat het spel afgesloten is.
 3. Hernoem het bestand Assembly-CSharp.dll naar BACKUP-Assembly-CSharp.dll, zodat je bij problemen altijd terug kan naar de originele versie.
 4. Plaats het gedownloade bestand in de map.
 5. Start Motorsport Manager op en geniet van de tijdswinst!

Vragen

 • Moet ik een nieuwe game starten om de Perfecte setups mod te kunnen gebruiken?
  • Nee, dit werkt ook op je lopende game. Je moet alleen wel zorgen dat Motorsport Manager afgesloten is voordat je de mod installeert.
 • Krijgt de tegenstander ook direct een perfecte setup?
  • Nee, de tegenstanders krijgen nog steeds een random setup (minimaal 80%). Deze mod zorgt er wel voor dat iedere tegenstander een andere random setup krijgt in plaats van allemaal dezelfde waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.